وکیل جرایم پزشکی در همدان

مقالات حقوقی

وکیل جرایم پزشکی در همدان

یکی از مشاغل حساس و پراهمیت جامعه امروزی، حرفه پزشکی می‌باشد. پزشکان هم مانند سایر افراد ممکن است دچار اشتباه شوند. از جمله تشخیص اشتباه، درمان نامناسب و... . در این شرایط باید به یک وکیل متخصص در حقوق پزشکی روی آورد تا از طریق سیستم قضایی عدالت را اجرا کند. وکیل جرایم پزشکی در همدان دارای مهارت لازم در زمینه حقوق پزشکی است. آن‌ها باید قادر به ارزیابی پرونده‌های پزشکی، تشخیص خطاها، و تدوین دفاع موثر باشند. همچنین، مهارت در ارتباط با سازمان‌های پزشکی، بیماران، و دیگر حقوقدانان نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. برای هر مشکلی که پیش می‌اید بهتر است از وکلای مجرب کمک بگیرید. ما در سایت وکلا به معرفی مجرب ترین وکلای ایران پرداخته ایم.

وکیل-جرایم-پزشکی-در-همدان

بهترین وکیل جرایم پزشکی در همدان

پزشکان هم  نیز مانند هر انسان دیگری در برابر آسیب هایی که ممکن است بر پیکر یا جان بیمار وارد کند، مسئولیت دارد. در صورت بروز جرایم پزشکی یا قصور پزشک در همدان میتوانید با بهترین وکیل جرایم پزشکی در همدان مشاوره لازم را انجام دهید. بهترین وکیل جرایم پزشکی در همدان باید آگاهی لازم را نسبت به اقدامات پزشکی داشته باشد همچنین این وکیل باید پرونده را به طور دقیق بررسی نماید و مشخص کند که بر اساس نظام نامه های پزشکی تخلف صورت گرفته تقصیر یا قصور پزشکی است بعد از آن خود فرد میتواند به شکایت علیه پزشک خود اقدام کند. اگر در روند پرونده به وکیل حقوقی در همدان نیاز داشتید کافیست به وکلا سر بزنید.

تفاوت تقصیر و قصور پزشکی چیست؟

ابتدا بهتر است قصور پزشکی را مورد بررسی قرار دهیم. به کم کاری پزشک در انجام مسئولیت‌ها و رعایت تعهداتش قصور پزشکی می‌گویند. در واقع قصور پزشکی، به معنای خطایی است که پزشک در طول درمان یا جراحی خود انجام داده و منجر به آسیب زدن به بیمار شده است. البته این خطا ناشی از بی‌احتیاطی و یا نداشتن مهارت و دانش کافی پزشک است و هیچ قصد و نیت قبلی در کار نبوده و سهواً انجام گرفته است. در تعریف حقوقی نیز، قصور پزشکی یک نوع جرم غیرعمد یا شبه ‌عمد محسوب می‌شود که مجازات آن دیه است. جرم غیرعمد یا شبه ‌عمد، همراه با تقصیر است ولی قصد جرم وجود ندارد. تفاوت تقصیر و قصور پزشکی این است که، در تقصیر پزشکی نوعی قصد و عمد پنهان است؛ یعنی اراده و تفکر قبلی نیز در آن نقش دارد. این نوع اشتباه شامل جرایم پزشکی می‌شود. اما در قصور پزشکی نوعی غفلت نهفته است و اشتباه کاملا غیر عمد یا سهوی رخ می‌دهد.

بهترین-وکیل-جرایم-پزشکی-در-همدان

دیه جرائم پزشکی چگونه محاسبه می‌شود؟

تعیین میزان دیه برای جرایم پزشکی بر عهده کمیسیون پزشکی بوده و در واقع درصدی از دیه کامل خواهد بود. میزان دیه را بر اساس شدت آسیبی که به بیمار وارد شده محاسبه میکنند. پس در نتیجه میزان قصور پزشکی در میزان دیه اثر دارد. اما دادگاه میزان نهایی دیه را بر اساس نظر پزشکی قانونی و  کمیسیون پزشکی تعیین خواهد کرد.

مجرب ترین وکیل جرایم پزشکی در همدان

هر روزه افراد بسیاری بر اثر سهل انگاری پزشکان متحمل آسیب‌های فیزیکی و یا جبران ناپذیر می‌شوند یا حتی فوت می‌کنند. اما بر اساس مقررات جنایات عمد و غیر عمد با این نوع از جرایم برخورد میشود. در این صورت همراهان بیمار فوت شده میتوانند شکایات خود را به صورت قانونی پیگیری کنند و از پزشک دیه دریافت کنند. با کمک گرفتن از مجرب ترین وکیل جرایم پزشکی در همدان میتوانید به راحتی از حق و حقوقتان دفاع کنید. زیرا مجربترین وکیل جرایم پزشکی در همدان بهتر از هر کسی می‌تواند حقوق ضایع شده فرد را در محاکم قضایی مطرح کند.

مجربترین-وکیل-جرایم-پزشکی-در-همدان

مدارک مورد نیاز در شکایت از پزشکان

همانطور که برای هر شکایت، شاکی باید از مدارک لازم برای شکایت را اماده کند، در شکایت از پزشک نیز شاکی باید، مدارک لازم برای شکایت از پزشک را در دست داشته تا بتواند اقدام به ثبت شکایت کند. مدارک لازم برای شکایت از پزشک، عبارتند از:

  • نام کاربری و رمز عبور سامانه ثنا و فایل ورد شکواییه تنظیمی؛ در شرایطی که فرد، قصد ثبت شکواییه یا دادخواست علیه پزشک را از طریق این دفاتر دارد.

  • مدارک هویتی، اعم از شناسنامه و کارت ملی.

  • مدارک مثبت ادعایی که در خصوص آن، از پزشک، شکایت دارد. نظیر پرونده پزشکی، نامه و نظریه پزشکی قانونی، استشهادیه و سایر ادله و اماراتی که ادعای او را اثبات می کنند.

انواع قصور پزشکی

  • بی‌احتیاطی پزشک

بی‌احتیاطی زمانی رخ می‌دهد که پزشک از وظایف خود سهل‌انگاری کند، به این معنا که بر اثر بی‌احتیاطی، در جریان جراحی صورت‌گرفته ابزاری را در بدن بیمار جا بگذارد و باعث عفونت بدن بیمار بشود، این موارد بیشتر توسط پزشکان بی‌تجربه و یا کم‌تجربه‌ای رخ می‌دهد که تخصص و دانش کافی برای امور مربوطه را ندارند و بر اثر استرس و تنشی که دارند مرتکب این بی‌احتیاطی می‌شود یا برای مثال فردی به پزشک مراجعه میکند و از درد شکم خود به پزشک میگوید. پزشک به علت عدم معاینه درست آپاندیس او را عمل میکند در این صورت پزشک مقصر است و بی احتیاطی کرده است.

  • بی‌مبالاتی دکتر

بی‌مبالاتی زمانی رخ می‌دهد که پزشک متخصص و باتجربه می‌باشد اما در انجام امور پزشکی مرتکب خطا می‌گردد و باعث آسیب به بیمار میشود. بی‌مبالاتی، شدیدترین نوع قصور پزشکی است. برای مثال: عدم گرفتن شرح حال کامل و انجام آزمایشات لازم قبل از عمل جراحی.

  • عدم مهارت

نداشتن مهارت علمی و فنی لازم برای انجام کار بخصوصی، (در برخی موارد عدم مهارت به دلیل ناشی بودن و بی تجربگی پزشک است) یا علمی باشد که حاکی از بی سوادی و عدم بهره وری از دانش کافی اوست.

خطای پزشک در نسخه نویسی جرم است یا تخلف؟

براساس ماده 22 آیین‌نامه انتظامی پزشکان، خطا در نسخه‌نویسی یک تخلف محسوب می‌شود. اگر این اشتباه در نسخه‌نویسی منجر به آسیب به بیمار شود، امکان پیگیری کیفری نیز وجود دارد. زیرا نسخه‌نویسی اشتباه توسط پزشک ممکن است به آسیب‌های جبران‌ناپذیر، و گاهی حتی مرگ بیمار منجر شود. بنابراین بیمار حق دارد علاوه بر اثبات تخلف از نظر انتظامی، برای دریافت دیه و خسارت‌های ناشی از این خطا که به دلیل بی‌توجهی پزشک به شرایط بیمار و اصول علمی رخ داده است، اقدام قانونی کند.

وکیل-جرایم-پزشکی-خوب-در-همدان

قصور پزشکی تحت چه شرایطی محرز می شود؟

اگر شخصی ادعایی مبنی بر قصور پزشکی داشته باشد، باید آن را اثبات کند و برای اثبات آن باید مدارک و شواهد ارائه دهد. در احراز قصور پزشکی، قاضی ابتدا با در نظر گرفتن شرایط، مدارک و شواهد ارائه شده و نامه پزشکی قانون، قصور را بررسی میکند و در صورت اثبات، رای بر محکومیت پزشک می‌دهد.

گرفتن دیه از پزشک

بعد از تنظیم دادخواست شکایت از پزشک و ارائه آن به دادگاه، کمیسیون پزشکی برای تعیین صحت قصور پزشکی و تعیین مسئولیت پزشک و خسارت وارده تشکیل می‌شود. این کمسیون درصد خطای پزشک را مشخص می‌کند. در نهایت میزان دیه یا خسارات بر اساس درصد مشخص شده تعیین خواهد شد؛ و پزشک موظف است طبق قانون خسارت ناشی از قصور پزشکی را جبران کند. برای رسیدگی به قصور پزشکی لازم است که ابتدا دادخواست شکایت علیه پزشک را تنظیم کنید. چون تنها با تنظیم این دادخواست است که می‌توانید طرح دعوی علیه پزشک را مطرح کرده و قصور او را ثابت کنید.

چه مرجعی به جرایم پزشکی رسیدگی می کند؟

تخلفات پزشکان و جرائم پزشکی دامنه گسترده ای از جرائم است که از قصور پزشکان را تا اقدامات غیرقانونی پزشکان مثل طبابت بدون داشتن مدرک را شامل می شود. شکایت از جرائم پزشکی می تواند در مراجع متفاوتی اقامه شود . این موضوع بیشتر بر اساس نوع شکایت شاکی تعیین می شود. برای مثال شکایت بابت قصور پزشکان در دادسرای ویژه جرائم پزشکی صورت می گیرد اما شکایت از دستمزد یا حق ویزیت آنها باید در سازمان تعزیرات حکومتی مطرح شود.

  • دادسرای ویژه جرائم پزشکی

یکی از دادسراهای تخصصی که به همه جرائم پزشکی از جمله جرم عمد و جرم غیر عمد رسیدگی میکند، دادسرای ویژه جرائم پزشکی است. جرائم پزشکی در قانون مجازات اسلامی و سایر قوانین خاص شناسایی شده اند و برای آنها مجازات تعیین شده است.

  • شورای حل اختلاف امور پزشکی

شورای حل اختلاف امور پزشکی یکی از مراجع رسیدگی به تخلفات پزشکی است که در موارد پایین بودن مقدار مطالبات شاکی یا سایر مواردی که به طور خاص در صلاحیت شورای حل اختلاف امور پزشکی قرار دارد، صلاحیت رسیدگی دارد.

وکیل جرایم پزشکی خوب در همدان

در دنیای پزشکی، بیماران ممکن است با مسائل و خطاهایی مواجه شوند که نیازمند رسیدگی حقوقی است. در این حال، وکیل جرایم پزشکی خوب در همدان به عنوان مدافع حقوق بیمار نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. این مقاله به توضیح مراحل و موارد مختلف در شکایت از پزشکان، تقصیر و قصور پزشکی، و انواع قصور پزشکی می‌پردازد.

در صورتی که بیماران به علت تقصیر یا قصور پزشکی صدمه جسمانی یا روحی ببینند، آنها می‌توانند از پزشک دیه (جبران خسارت) خواهند گرفت. این دیه باید توسط دادگاه معین شود و ممکن است به عنوان جبران هزینه‌های درمانی، خسارت‌های مالی و معنوی، و حتی زحمات جانی تعیین شود.

وکیل قصور پزشکی در همدان – بهترین وکیل قصور پزشکی در همدان – مجرب‌ترین وکیل قصور پزشکی در همدان