وکیل کودک آزاری در بابلسر

وکیل کودک آزاری در بابلسر


مقالات حقوقی

کودک آزاری چیست؟

ابتدا میخواهیم درباره کودک آزاری توضیح دهیم که چیست و با کودک آزار دیده چه رفتاری کنیم؟ کودک آزاری به هر نوع رفتاری گفته می شود که توسط والدین یا دیگران بر روی کودک(فرد زیر 18 سال) انجام می گیرد و به سلامتی جسمی و روانی وی آسیب می رساند. کودک آزاری ممکن است به صورت انجام عملی باشد مانند تنبیه بدنی و یا عدم انجام عملی باشد مانند گرسنه نگه داشتن عمدی کودک. رفتارهایی که به‌صورت تصادفی انجام می‌شوند کودک آزاری به حساب نمی‌آیند، مانند این‌که کودکی به علت تصادف با موتور دچار آسیب شود. کودک آزاری انواع مختلفی دارد.

انواع کودک آزاری چیست؟

هر‌گونه آسیب عمدی به سلامت روان و احساسات فرد زیر ۱۸ سال، کودک آزاری محسوب می‌شود. کودک آزاری تنها به ضرب و شتم محدود نمی‌شود و انواع متفاوتی دارد که ممکن است همزمان زمان رخ دهند. برای مثال، ابتدا کودک تحقیر و سپس مورد ضرب و شتم قرار بگیرد. انواع کودک آزاری به شرح ذیل هستند.

کودک آزاری جسمی

کودک آزاری جسمی هنگامی اتفاق می‌افتد که از روی عمد به کودک آسیب جسمی برسد یا او را در معرض خطر آسیب دیدن توسط شخص دیگری قرار بدهند.

کودک آزاری جنسی

کودک آزاری جنسی شامل هرگونه فعالیت جنسی با کودک است، از جمله نوازش با نیت جنسی، تماس دهان با آلت تناسلی، مقاربت و قرار دادن کودک در معرض فیلم‌های پورنوگرافی کودک.

کودک آزاری عاطفی

کودک آزاری عاطفی به‌معنای آسیب رساندن به عزت نفس کودک یا سلامت عاطفی او است. این حالت شامل تعرض کلامی و عاطفی (مانند ابراز بیزاری یا سرزنش مداوم شدن)، منزوی کردن، نادیده گرفتن یا رد فرزند است.

کودک آزاری پزشکی

زمانی اتفاق می‌افتد که کسی اطلاعات غلط در مورد بیماری کودک نیازمند مراقبت پزشکی بدهد یا کودک را در معرض آسیب و مراقبت‌های پزشکی غیر‌ضروری قرار دهد.

غفلت از کودک

به‌معنای عدم تأمین غذای کافی، سرپناه، محبت، نظارت، آموزش یا مراقبت دندانپزشکی یا پزشکی برای کودک است.

علائم کودکی که مورد آزار عاطفی قرار گرفته است چیست؟

کودکی که از لحاظ عاطفی آزار دیده است، می‌تواند برخی از رفتارهای زیر را از خود نشان دهد:

 

تغییر در رفتار

مشکلات رفتاری یا تغییراتی مانند روی‌گردانی از محبت والدین یا بیش از حد چسبنده و وابسته شدن به آنها را نشان ‌دهد. کودکان آزاردیده غالباً رفتارهایی شدید و افراطی از خود نشان می‌دهند. به عنوان مثال، کودکی که معمولاً اجتماعی و جسور است می‌تواند به شکل غیرمعمولی منفعل شود و در سوی دیگر یک کودک معمولاً ملایم ممکن است ناگهان پرخاشگرانه رفتار کند.

کم‌حرف شدن

کودک آزاردیده ممکن است تمایل کمتری به حرف زدن نشان دهد یا برقراری ارتباط و حرف زدن را تقریباً به طور کامل متوقف کند و یا نشانه‌های اختلال گفتاری مانند لکنت زبان را نشان دهد.

رفتار نامتناسب با سن

کودک ممکن است به شکلی غیرمقتضی مثل بزرگسالان یا کودکی کوچک‌تر از سنش رفتار کند. برای مثال، فرزندتان ممکن است نسبت به بچه‌های دیگر بیش از حد حس مراقبت و محفاظت داشته باشد، یعنی پدرانه یا مادرانه رفتار کند یا به رفتارهایی مانند تاب دادن خود یا کوبیدن سر پسرفت کند.

درد و وحشت‌زدگی

کودک ممکن است از سردرد یا دل‌دردی که علت پزشکی ندارد شکایت کند یا اشتهایش را از دست بدهد. رفتارهای وحشت‌زده مثل دیدن کابوس یا مشکل در خوابیدن از خود نشان دهد یا ممکن است طوری رفتار کند که انگار منتظر است اتفاق بدی رخ دهد.

اگر در دوستان و آشنایان کودکی را میشناسید که همچین علائمی دارد و آزار دیده است میتوانید از وکیل کودک آزاری در بابلسر کمک بگیرید.

دلایل کودک آزاری چیست؟

علت خانوادگی

 نداشتن مهارت لازم توسط والدین جهت تربیت کودک، ناآگاهی والدین نسبت به توهین و تحقیرآمیز بودن رفتار آنان نسبت به کودک، سواد کم والدین، مشاجرات مکرر، داشتن سوء پیشینه توسط والدین باعث می شود آن ها با رفتارهای خود کودک را مورد آزار قرار دهند.

علت فرهنگی 

 زندگی کردن در طبقات اجتماعی و اقتصادی پایین کودک را بیشتر در معرض آسیب قرار می دهد.

علت روانی

هنگامی که والدین به اختلالات روانی مبتلا باشند کودکان را مورد آزار و اذیت قرار می دهند

مانند تندخویی، خشونت، بی توجهی و یا اینکه برخی از کودکان به علت شرایط روانی خاصی که دارند بیشتر در معرض آسیب قرار می گیرند مانند کودکان غیرطبیعی یا طرد شده.

علت اقتصادی

فقر باعث می شود والدین به علت فشارهای مالی کودکان را مورد آزار قرار دهند.

نحوه مقابله با کودک آزاری

کودک آزاری موضوعی حساس است که پذیرفتن و حتی صحبت کردن درباره آن هم برای شما و هم برای کودک سخت است اما ما به شما میگوییم که با کودک آزار دیده چگونه رفتار کنید. وقتی کودک با شما درد و دل میکند نباید سخنان او را انکار کنید. ممکن است با انکار کردن ، کودک از ادامه صحبت بترسد. هر چقدر هم که سخت باشد باید آرامش خود را حفظ کنید. هیچ گاه کودک را بازجویی نکنید و از او سوالات زیادی نپرسید بگذارید او خودش برای شما همه چیز را تعریف کند.

هر نوع کودک آزاری باید گزارش شده تا از ادامه آن جلوگیری شود. همچنین هنگامی که با کودکی برخورد می شود که مورد آزار و اذیت قرار گرفته بهتر است با بهترین وکیل کودک آزاری در بابلسر مشورت کنید تا شما را کامل در جریان کار بگذارند.

 

 

 

 

 

 

 

وکیل متخصص کودک آزاری در بابلسر , وکیل دعاوی کودک آزاری در بابلسر , وکیل امور کودک آزاری در بابلسر , وکیل برای کودک آزاری در بابلسر , وکیل خوب برای کودک آزاری در بابلسر , وکیل خوب کودک آزاری در بابلسر , وکیل کودک آزاری خوب در بابلسر , وکیل کودک آزاری مجرب در بابلسر , وکلای کودک آزاری در بابلسر , لیست وکلای کودک آزاری در بابلسر , لیست وکیل های کودک آزاری در بابلسر , وکیل های کودک آزاری در بابلسر , لیست وکیل های کودک آزاری در بابلسر , بهترین وکیل های کودک آزاری در بابلسر , آدرس وکیل کودک آزاری در بابلسر , شماره وکیل کودک آزاری در بابلسر , وکیل کودک آزاری حرفه ای در بابلسر , وکیل کودک آزاری با تجربه در بابلسر , وکیل کودک آزاری ارزان در بابلسر , وکیل کودک آزاری آنلاین در بابلسر , وکیل کودک آزاری رایگان در بابلسر