تعهدات مربوط به مالک یا مستاجر در اداره ساختمانهای مشمول قانون تملک آپارتمانها یکسان است و استفاده کننده قانونی خواه مالک یا مستاجر در این باره متعهد است. در ادامه نکات مهم و قوانین آپارتمان نشینی را خدمت شما ارائه میدهیم. آپارتمان نشینی یکی از دغدغه های زندگی شهری هست امروزه به دنبال ازدیاد جمعیت و گسترش شهرها، ضرورت آپارتماننشینی به امری بدیهی تبدیل شده و کم کم جمله معروف «چهار دیواری اختیاری» که خاص خانههای ویلایی و مستقل بود، جای خود را به نوعی نظم پذیری در یک خانواده بزرگتر به نام مجتمعهای مسکونی داده است. اگر درگیر دعاوی مالک و مستاجر هستید میتوانید از وکیل دعاوی موجر و مستاجر در تهران کمک بگیرید.
زندگی در برج های مسکونی و آپارتمان ها، مستلزم رعایت مقرراتی خاص است که موجب ایجاد صلح و همچنین عدم هرج و مرج می شود، اگر هر واحد از ساختمان راه خود را پیش بگیرد، طولی نمی کشد که آپارتمان غیرقابل سکونت می شود به همین دلیل رعایت اصول و مقررات مرتبط با قوانین آپارتمان نشینی کاملا ضرروی هستند. در صورت عدم رعایت هر بخش از آن، ساکنین می توانند از واحد متخلف شکایت کنند اما با رعایت قوانین ، آپارتمان گوشه ای از نقطه ای امن برای تمامی ساکنین آن ساختمان خواهد شد و سبب می شود تا همه ی افراد با آرامش در یک جامعه ی کوچک زندگی کنند.
1.اولین و مهمترین قانون آپارتمان نشینی این است که بدانید شما اختیار واحدی را دارید که در آن ساکن هستید و حق دخالت در زندگی دیگران و دیگر واحد ها را ندارید.
2.لطفا قبل از سکونت در آپارتمان از محل پارکینگ و انباری واحد خود مطلع شوید تا پس از سکونت جای دیگر واحد ها را اشغال نکنید.
3. مورد سوم این است که افراد هر واحد نباید کفش و گلدان های خود را در راه پله قراردهند. با استفاده از اجسام تزئینی و زیبایی فضای مشترک همسایگان را اشغال نکنید.
4.همه ساکنین باید نظافت آپارتمان را حفظ کنند به خصوص فضاهای مشترک مانند حیاط، راهرو، آسانسور.
5. اگر مراسمی دارید که تا دیر زمان به طول می انجامد سعی کنید همسایگان را در جریان بگذارید و یا آرامش دگر همسایگان را سلب نکنید.
6.اگر قبض هرواحد جدا نیست آب و برق و گاز خود را باید به اندازه سهم مشخص شده مصرف کنید .
7.کارهای تعمیراتی ساختمانی که سرو صدا دارند را از ساعت 9 تا 13:30 ، یا 17 تا 19 و در روزهای غیر تعطیل انجام دهید.
8. در قوانین آپارتمان نشینی ایجاد تغییرات در نما و بالکنها بدون هماهنگی با مالکین دیگر ممنوع است.
9. در قوانین آپارتمان نشینی، نگهداری حیوانات خانگی در قسمتهای مشترک مجاز نیست. همچنین در مورد نگه داری از حیوانات خانگی در واحد خودتان هم قوانینی وجود دارد. تنها زمانی مجاز به این کار هستید که نه تنها با قوانین آن آپارتمان تناقضی نداشته باشد بلکه بو، صدا و حضور حیوان خانگی در واحد شما به هیچ ترتیبی مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکند.
10. از وسایل همسایگان استفاده نکنید و به آنها آسیب وارد نکنید.
11. هنگام ورود و خروج درب اصلی ساختمان را ببندید.
12. درصورت خرابی یکی از قسمتهای ساختمان، مدیر ساختمان را در جریان بگذارید. و همینطورساکن هر واحد مسئول پرداخت خسارت وارد شده به همان واحد، مانند گرفتن لولههای فاضلاب، صدمه به دیوارها و ... است.
13. وقتی میخواهید میزها و وسایل را جابجا کنید طوری به کف و دیوارها ضربه نزنید که صدای آن به طبقات دیگر منتقل شود. سعی کنید اینطور کارها را در زمان مناسب انجام دهید و زیرشان را با قالی یا موکت بپوشانید که صدای کمتری تولید شود.
14. اگر مشکلی با یکی از همسایگان دارید که نمیتوانید آن را حل کنید، با مدیر ساختمان مشورت کنید.
15. در قوانین آپارتمان نشینی، استعمال دخانیات در مکان هان سربستهی مشترک، مانند آسانسور و راهرو مجاز نیست.
در این مقاله سعی کردیم به طور کامل در خصوص قوانین و مقرراتی که در زندگی آپارتمان نشینی وجود دارد و باید آن ها را دانست و رعایت کرد، صحبت کنیم. با رعایت کردن این قوانین امکان به وجود آمدن مشکل در ساختمان و آپارتمان به حداقل می رسد. اما چنانچه مجددا مشکلی در ساختمان ایجاد شود ساده ترین راه حل برای از بین بردن آن، در میان گذاشتن با مدیر ساختمان و کمک گرفتن برای پیدا کردن راه حل است. در صورت وجود مشکلی خیلی جدی بهتر آن است که آن را از روش قانونی با مشورت وکیل پیگیری کنید.
سایت وکلا با بهرمندی از وکلای خبره در سطح استان همه روزا آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند برای داشتن دنیایی بهتر در سایه ی قانون و آرامش.
وکالت ابزاری جهت دفاع از حق
معرفی سایت وکلا
ثبت نام وکلا در سایت
همکاری با ما
شماره تماس رزرو مشاوره حقوقی
09362095065
شنبه تا چهارشنبه
از ساعت 08:00 تا 18:00
وکلا ، سامانه ارتباط مردم با وکلای مجرب
طراحی سایت گروه فنی مهندسی ساین
آمار